Hoka Tor Ultra Hi WP - Sport 1

Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Hoka Tor Ultra Hi WP komfortable fjellstøvler

Hoka Tor Ultra Hi WP

Savner du løpeskoenes høye komfort når du går i fjellet? Er planen en rask lettvektstur fra hytte til hytte over Hardangervidda? Sjekk fjellstøvelen fra Hoka.

Hoka Tor Ultra Hi WP har den velkjente støtdempingen, høye komforten og gode stegavviklingen som vi kjenner fra Hokas populære løpesko, men nå er dette bygd inn i en superlett, vanntett og godt pustende fjellstøvel.

Overdel i skinn

Overdelen i skinn har en fasong og konstruksjon som gir god stabilitet i ujevnt terreng samtidig som det passer godt til fotens fasong – denne støvelen kan du både gå og løpe med, og jo mer uveisomt terrenget er, jo bedre egner den seg til terrengløping.

Vanntett med eVent®

Støvelen er vanntett og pustende. eVent-membranet har over 30 000 mm vannsøyle samtidig som det effektivt ventilerer ut fuktighet fra foten. Sålen har 28 mm demping under forfoten og 32 mm under hælen, noe som gir en dropp på bare 4 mm. Fasongen på sålekonstruksjonen er ekstra bred for god stabilitet, mens Vibram Megagrip yttersåle sørger for godt grep på de fleste underlag.

  • Vekt: dame 420 g (39), herre 485 g (42).
  • Str: dame 37-42, herre 41-46
  • Pris: 2799,- kr

Herre_710