Med hjerte for fluefiske - Sport 1

Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Pyramiden Sport - med hjerte for fluefiske

Med hjerte for fluefiske

Fluefiske handler om spenning, lidenskap og sterke opplevelser – Pyramiden Sport er en av fiskeekspertene i Sport 1 og har Nord-Norges beste utvalg av sportsfiskeutstyr.

Pyramiden Sport ligger i Tromsdalen, og er en sportsbutikk der Ekte Sport er et aktet begrep; enten det handler om skibestigningsutstyr, turutstyr eller det heftigste fluefiskeutstyret.

- Like før du ringte solgte jeg en stang og snelle til kr 12 000,-! Butikksjef Per Ivar Jensen blir ivrig og fortsetter: - Det å selge fluefiskeutstyr handler ikke bare om stang, snelle og line, det er en totalopplevelse der kunden går ut av døra med det utstyret som passer han/hun best – enten det handler om kraftig fluefiske etter laks eller ultralett utstyr for små vann og bekker.

- Ved siden av stang og snelle, så monterer vi backing, selve fluelina og fortommen. Når kunden går ut fra butikken med et fluesett i handa, så er det klart til bruk. Bare å binde på flua og kaste i vei!

- Vi mener selv at vi har den beste sportsfiskeavdelingen i Nord-Norge. Kystfiske med sluk eller innsjøfiske med sluk, spinner og markdrag er nok det største her oppe – vi har jo havet som nabo rett utenfor Kvaløya, og mengder med muligheter for fantastisk kystfiske. I tillegg er mange av de flotte fiskevannene i Finnmark og Troms innen kjøreavstand for helgeturer. Men aller mest har vi dilla med fluefiske – i butikken finner du det meste av det beste fra leverandører som Sage, Guideline, LTS, Scott, Simms, Loomis, Berkley og mange flere.

Beste fiskeopplevelse

- Det var første gang jeg dro opp en laks over 10 kilo! Elva var Orkla, og laksen veide 11 kg – en helt rå opplevelse!

Fluefiske for nybegynnere

- Vi anbefaler ferske fluefiskere å starte med et godt startsett, i hvert fall om de har ekte ambisjoner. Unngå de billigste settene, får du dilla så vil du fort ha noe bedre! Vi selger gode fluesett som produsentene har satt sammen og gode fluesett som vi har satt sammen selv.

Favorittstedet

Å be en som bor i Tromsdalen om å velge et favorittsted er nok like vanskelig som å spørre en 10-åring om hva som er den beste isen. Men svaret kom kjapt:

- Lakselv i Porsanger i Finnmark og Reisaelva i Nordreisa i Nord-Troms. Bedre laksefiske og flottere naturopplevelser er det vanskelig å finne!    

Les mer om Pyramiden Sport