Årets racingski - Sport 1

Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Årets racingski innen klassisk, skøyting og med fell.

Årets racingski

Går du turrenn med ambisjoner om å hevde deg? Eller liker du å trene på de raskeste skia? Her er et utvalg av de nye racingskiene inkludert to med feller (skinski).

Skinski (ski med feller i stedet for festesmøring) har tatt langrennsverdenen med storm. Og skiene er ikke bare for mosjonister og tur, Petter Soleng Skinstad i Team Sport 1 Skinstad vant FredagsBirken med Salomon skinski i fjor. Klikk her for å lære mer om Salomon skinski.

Equipe RC Skin

Salomon Equipe RC Skin

Skinski for klassisk stil. Krever ikke festesmøring, gir sikkert feste og god glid uansett forhold. Lett D-Carbon kjerne gir god kraftoverføring og gjør det lett å trå skien ned for feste. Kommer med ferdig vokset World Cup G5 Zeolitt såle med universal steinslip.
Lengder: 180 – 210 cm

Twin Skin Race

Fischer Twin Skin Race NIS

Smørefri konkurranse- og treningsski. Integrert todelt teflonbehandlet kortfell gir effektivt feste og god glid. Fungerer best ved faste forhold. NIS-plate for å kunne justere feste og glid etter teknikk, vekt og føreforhold. Lett AirCore-kjerne og DTG World Cup Universal steinslip.
Bredde: 41-44-44 mm
Lengder: 187-207 cm

Klassisk

Tørrsnøski og våtsnøski – vi har utvalget. Skal du ha et par til bruk på de fleste føretyper, så anbefaler vi tørrsnøski.

Nanosonic Cl

Madshus Nanosonic Carbon Classic

Langrennsski for klassisk teknikk. Superlett PR100X kjerne og P190 såle for optimal glid. Fasongen på tuppen og Triaxial Carbon konstruksjon demper vibrasjoner og gir jevn og rask diagonalgang.
Bredde: 44-42-44 mm
Lengder 180-210 cm

Redline classic

Madshus Redline Carbon Classic Plus/Cold

Racingski for langrenn og turrenn i klassisk stil. Er laget med 3D konstruksjon, har en superlett PR100 X kjerne, Triaxial Carbon konstruksjon og en rask P200 Nano såle. Cold for kald, tørr snø og Plus for fuktig og omdannet snø.
Bredde: 44-42-44 mm
Vekt: 900 gram (190 cm)
Lengder: 180-210 cm

Speedmax Classic

Fischer Speedmax Classic Plus NIS/Cold NIS

Racingski for klassisk teknikk. AirCore HM karbonkjerne for ekstra stabilitet og lav vekt. Classic Cold har lengre trykksoner for fastere underlag og såle med ekstra gode egenskaper på kaldt føre. Classic Plus er best for normalt vinterføre mot klister.
Bredde: 41-44-44 mm
Vekt: 1030 gram (197 cm)
Lengder: 187-207 cm

Skøyting

Fartsfyllt og morsomt – stadig flere mosjonister tar opp skøyting. Skal du ha et par skøyteski til alle føretyper, så er plusski best egnet da de fleste maskinkjørte løypene som oftest har en snø som består av frosset (omdannet) snø og nysnø.

Madshus Nanosonic Carbon Skate

Madshus Nanosonic Carbon Skate

Skøyteski for aktive renn og turrenn. Superlett PR100X kjerne og en rask P190 såle for optimal glid. Lav tupp for mindre svingvekt, Triaxial Carbon konstruksjon demper vibrasjoner og gir effektive skyv.
Bredde: 44-43-44 mm
Lengder: 175-195 cm

Madshus Redline Skate

Madshus Redline Carbon Skate PLUS/COLD

Racingski for langrenn og turrenn i fristil. Er laget med 3D konstruksjon, har en superlett PR100 X kjerne, Triaxial Carbon konstruksjon og en rask P200 Nano såle. Cold for kald, tørr snø og Plus for fuktig og omdannet snø.
Bredde: 44-43-44 mm
Vekt: 950 gram (190 cm)
Lengder: 170-190 cm

Fischer Speedmax Skate

Fischer Speedmax Skate PLUS NIS / COLD NIS

Racing skøyteski for konkurranser på høyt nivå. Skate Plus er konstruert med lavere trykk i fram- og bakski og har dermed god flyt på løst underlag. Slipen har spesielt gode egenskaper på normalt vinterføre og omdannet snø. Skate Cold har slip for god glid på tørr og finkornet natursnø.
Bredde: 41-44-44 mm
Vekt: 1030 gram (187 cm)
Lengder: 171-191 cm

Obs! Ikke alle Sport 1-butikkene fører racingski, sjekk utvalget hos din lokale butikk.
Skate_710