Langrennsski for barn og ungdom - Sport 1

Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Langrennsski for barn og ungdom kjøper du i Sport 1 butikkene

Langrennsski for barn og ungdom

Har du en ivrig langrennsløper i huset? Her er noen aktuelle barne- og juniorprodukter du finner i Sport 1-butikkene.

Varme sko, ski med god glid, staver i riktig lengde – vi kan langrenn, her kan du se tipsene Team Sport 1 Skinstad gir om valg av ski, støvler og staver for barn og ungdom.

RCR Iniversal kombiski

Fischer RCR Universal

Populær kombiski for skøyting og klassisk. Forlenget spennkurve gir sikrere feste og glid når du går klassisk, mens en lavere tupp fungerer topp for skøyting.
Bredde: 41-44-44 mm
Lengder: 127-182 cm

Twin_skin_jr

Fischer Twin Skin Race Jr

Det er ikke alltid mor eller far har tid til å smøre ski. Twin Skin Race Jr baserer seg på skifeller i stedet for festevoks. Fungerer godt under de fleste forhold og da spesielt når det er vanskelige smøreforhold som nullføre. Todelt teflonbehandlet kortfell gir sikkert feste og god gli. Racingbelegg og universal slip.
Bredde: 41-44-44 mm
Lengder: 127-177 cm

Junior Kombi

Fischer JR Combi

Varm og stabil kombistøvel som passer for klassisk og skøyting. Bredere ankelstropp og leddet ankelstøtte gir stabilitet under skøyting og bevegelighet når barnet går klassisk. Triple-F Membrane og Comfort Guard holder føttene tørre og varme. Cleansport NXT reduserer vond lukt.
Str. 32-42

Fischer RCS Junior Vario

Regulerbar stav for klassisk og skøyting, her klarer junior seg med et par staver! Korkhåndtak og racingstropp sørger for godt grep og kraftoverføring. Kan justeres med opptil 20 cm og har en stor Racelite trinse for litt løsere forhold.
Lengder: 95-115 cm

Vi fører også et bredt utvalg av langrennsbindinger fra Rottefella. Sjekk utvalget av ski og utstyr hos din lokale Sport 1-butikk.

Junior_Vario