Swix Skin Care - Sport 1

Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Swix Skin care for enkelt stell av skinski

Swix Skin Care

Felleski har tatt skiverdenen med storm, og blitt veldig populære blant turgåere og mosjonister. Skiene er i utgangspunktet smørefrie, men enkelt stell før og etter skiturene øker skigleden.

Er det jevn temperatur og enten fuktig eller tørr snø, så fungerer fellene perfekt. Men spesielt i overgangen mellom våt snø og tørr snø kan det forekomme ising. Fellene blir dessuten tilsmusset på lange skiturer.

Swix Skin Care

Skin Care er et kombinert rensemiddel og glidmiddel for fellen. Fjerner smuss som kan ødelegge de smørefrie egenskapene og gjør i tillegg at skien glir litt bedre. Pump litt Skin Care på en ren bit med Fiberlene og stryk over fellen til den er ren.

Hurtigglider

Du kan også med fordel smøre glidsonene foran og bak fellen med en hurtigglider før hver tur. Enten med en flytende universalglider eller med Swix Blue Glide, Red Glide eller Violet Glide etter de aktuelle forholdene. Påføres med svampen på toppen av flasken. La tørke og børst eventuelt 10-15 drag i glidretningen med en nylonbørste.   

Swix Skin Cleaner

Brukes etter skiturene for å rense fellen og gjøre den klar for neste skitur. Legges på fellen på samme måte som med Skin Care.

Swix Skin Care, hurtigglidere og Skin Cleaner kjøper du i Sport 1-butikkene.