Team Sport 1 Skinstad - Sport 1

Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Team Sport 1 Skinstad

Team Sport 1 Skinstad

Vi har inngått en samarbeidsavtale med Team Skinstad. Laget består av utøverne Petter Soleng Skinstad og Mårten Soleng Skinstad samt trener Åge Skinstad.

Obs! Mårten Soleng Skinstad var med juniorlandslaget på samling på Geilo, var derfor ikke med på bildet.

Laget har inngått en samarbeidsavtale med Sport 1 for en toårsperiode. I sesongen 15/16 og 16/17 vil dagens Team Skinstad gå under navnet Team Sport 1 Skinstad. Samarbeidet skal bidra til å øke Team Sport 1 Skinstad sine muligheter for gode resultater, samtidig som vi i Sport 1 vil styrke vår posisjon "Ekte Sport".

Logo Team Sport 1 Skinstad

Petter Soleng Skinstad, utøver i Team Sport 1 Skinstad

- Vi er stolte og glade for å ha fått med Sport 1 på laget. De bidrar med både utstyr og økonomisk støtte, noe som gir oss den tryggheten vi trenger for å jobbe oss nærmere Norges beste langrennsløpere i henholdsvis junior- og seniorklassen.

Espen Dybvig, Markedssjef i Sport 1

- Sport 1 har valgt Team Skinstad fordi de representerer langrennssporten på en måte som vi mener passer godt til vår posisjon Ekte Sport! Langrenn er en av våre fokuskategorier og vi ønsker mest mulig innsikt i bruken av det utstyret vi selger på dette nivået. Målet er å få gode tilbakemeldinger som vi kan bringe videre til mange av våre kvalitetsbevisste forbrukere. Vi gleder oss til å følge Team Sport 1 Skinstad i de kommende sesongene og håper vårt samarbeid vil bidra til gode resultater i skisporet.

For mer informasjon, kontakt:

Team Skinstad
Petter Soleng Skinstad
Tel: 971 53 551
E-post:

Sport 1
Espen Dybvig
Tel: 400 20 547
E-post:

Team Sport 1 Skinstad 710