Løpesko med bred lest - Sport 1

Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Løpesko for deg med brede føtter

Løpesko med bred lest

Mange løpere har sko med for smal lest. Gjennomsnittsbredden på norske føtter er bredere enn den internasjonale standarden.

Ved bruk av for smale sko vil foten med årene forme seg etter skoens fasong og det kan oppstå komplikasjoner som følge av dette. Her er to ekstra brede løpesko, begge finnes for dame og herre.

Air Structure dame

NIKE AIR ZOOM STRUCTURE EE

Stabil og godt dempet mengdetreningssko med EE-lest (ekstra bred). Lett og luftig overdel av Flymesh, har Dynamic Fit for godt fothold, Ortholite® innleggssåle for mer responsiv demping og Nike Zoom Air demping i forfoten gir responsiv demping med lav profil.
Modell: Dame/Herre
Pris: 1200,- kr

Air Structure H

Arahi_W_D

HOKA ONE ONE ARAHI

Ny modell for deg med bredere føtter! Arahi har EE sålebredde, HOKAs nye J-Frame™ sålekonstruksjon for stabilitet og lav vekt, og den myke mellomsålens dynamiske stabilitet. 24/29 mm demping (herre), 5 mm dropp, polstret pløse og Early Stage Meta-Rocker for naturlig stegavvikling.
Vekt: Dame 215 gram (38), herre 265 gram (42)
Modell: Dame/Herre
Pris: 1699,- kr

Arahi_w_herre

Superfeet innleggssåler

Det å kjøpe nye løpesko handler om tillit til at sportsbutikken kan faget sitt. I Sport 1 har vi dyktige rådgivere som sørger for å finne riktig fottøy til din bruk og som passer akkurat din fot. For å analysere dette måler vi foten både vektbærende og ikke vektbærende, noe som avdekker hvor mye den forandrer seg og gir en indikasjon på om foten er stabil eller ustabil. Ustabile føtter er trolig største årsak til de mest kjente løpeskadene og -plagene som «stiv tå», «Hallux valgus», «skredderkul», benhinnebetennelse, løperkne, Plantar fascitt (smerte i hæl og/eller fotbue) og akillesproblemer.

Det viktigste du kan gjøre for å forebygge disse problemene er å legge inn en riktig tilpasset såle som kan hjelpe fotens ledd til å fungere optimalt gjennom steget. Superfeet innleggssåler gir bedre passform og øker prestasjonen, og forebygger og behandler skader og problemer. Klikk her for å lese mer om Superfeet innleggsåler.