On = Flyt - Sport 1

Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

On løpesko gir flyt, du finner dem i Sport 1-butikkene

On = Flyt

On Cloud var en av fjorårets store slagere, nå er årets farger på vei inn i Sport 1-butikkene. Det samme gjelder nyheten Cloudflow. Vi ser litt nærmere på teknologien i de spennende skoene.

Olivier Bernhard har vunnet flere triatlon over Ironman-distanse og er to ganger verdensmester i Duatlon (Sykling og løping). Sammen med David Allemann og Caspar Coppetti har de tre tatt lidenskapen for løping og løpesko et steg videre: De spurte seg rett og slett om hvordan de kunne lage den perfekte løpeskoen.

Obs! On Cloud og On Cloudflow finnes i flere farger enn de som vises her. Sjekk med din lokale Sport 1-butikk.

On Cloud i farge Coral / Shadow

ISPO Brand New Award

Ideen var å kombinere effektiv demping med følelsen av å løpe barføtt. Dette førte til at skoprodusenten On ble lansert i 2010. De første prototypene fikk stor oppmerksomhet og vant den prestisjetunge ISPO Brand New Award. 

Demping når du trenger det

Når du treffer bakken, absorberes støtet både horisontalt og vertikalt av de store gummiblokkene i sålen. Resultatet er en myk landing. Når gummiblokkene presses sammen, blir de fastere, noe som gir en følelse av å nesten løpe barfot når du skyver fra igjen. Når du står på foten, oppfører gummiblokkene seg nærmest som ”små balanseballer”. Dette gjør at muskulaturen i foten utfordres, noe som fører til at du utvikler en sterkere fot.

On Cloud i farge Black / Malibu

On Cloud

Verdens letteste fulldempede løpe- og fritidssko! Sålen med Zero-Gravity skum og den patenterte Swiss CloudTec® teknologien gir fremragende demping, beskyttelse mot støt og en kombinasjon av en myk landing med en eksplosiv takeoff for en fantastisk løpefølelse.
Vekt: Dame 165 gram (38), herre 198 gram (42)
Modell: Dame/Herre
Pris: 1699,- kr

On Cloudflow i farge Rock Orange

On Cloudflow

ISPO Award Gold Winner 2017/2018! Splitter nye Cloudflow er utviklet for løpere som ønsker en lett og veldig responsiv løpesko. Skoen er utstyrt med siste generasjons CloudTec® såle for myke landinger og eksplosiv take-off. Glem alt om skoens utrolig lette Zero-Gravity mellomsåle og responsive Speedboard. Alt du kommer til å huske er Flyt! 6 mm dropp, overdel av netting (mesh) og yttersåle med godt grep.
Modell: Dame/Herre
Pris: 1799,- kr

On Cloudflow i farge Blue / Haze