On Cloud - Sport 1

Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

On Cloud - løpesko med demping når du trenger det

On Cloud

On Cloud var Norges offisielle OL-sko i Rio. Vi ser litt nærmere på teknologien i de spennende skoene.

Olivier Bernhard har vunnet flere triatlon over Ironman-distanse og er to ganger verdensmester i Duatlon (Sykling og løping). Sammen med David Allemann og Caspar Coppetti har de tre tatt lidenskapen for løping og løpesko et steg videre: De spurte seg rett og slett om hvordan de kunne lage den perfekte løpeskoen.

Dame

Ideen var å kombinere effektiv demping med følelsen av å løpe barføtt. Dette førte til at skoprodusenten On ble lansert i 2010. De første prototypene fikk stor oppmerksomhet og vant den prestisjetunge ISPO Brand New Award.  

Demping når du trenger det

Når du treffer bakken, absorberes støtet både horisontalt og vertikalt av de store gummiblokkene i sålen. Resultatet er en myk landing. Når gummiblokkene presses sammen, blir de fastere, noe som gir en følelse av å nesten løpe barfot når du skyver fra igjen. Når du står på foten, oppfører gummiblokkene seg nærmest som ”små balanseballer”. Dette gjør at muskulaturen i foten utfordres, noe som fører til at du utvikler en sterkere fot.

Herre

On Cloud

Cloud er en lett løpesko som gir demping når du trenger det. Den passer også godt som komfortable fritidssko for bruk hele dagen. Det patenterte CloudTec® systemet kombinerer demping og spenst, og gir deg beskyttelse for føttene samtidig som du forebygger skader.
Vekt: Dame 165 gram, herre 198 gram 
Modell: Dame og herre