Sko med pigger - Sport 1

Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

løpe- og tursko med pigg kjøper du i Sport 1-butikkene

Sko med pigger

Enten du løper eller går tur på glatte vinterveier, så er det viktig med godt grep. Vi anbefaler Asics Gel-Fujisetsu 2 GTX løpesko og Salomon Shelter Spikes CS WP tur- og hverdagssko med pigger i sålen.

Mange legger løpetreningen innendørs når snøen kommer. Det er selvsagt ikke noe galt med det, men husk at løping ute i naturen gir mye mer enn et treningsrom – stikkordene er ren luft, vakker natur og mye mer – kanskje du bør kombinere økter på mølla og ute på veiene i marka. Eller kanskje du er blant dem som kvier deg for å lufte bikkja i halvmørket av frykt for å skli på isen?

Slitesterke stålpigger

Begge skoene har slitesterke stålpigger, Asics benytter til og med karbidstål i sine pigger for ekstra slitestyrke. Piggene varer lenge, men husk å skylle saltslaps av skoene hvis du har brukt de på saltet vei.

Asics Gel_Fujisetsu_2_GTX

ASICS GEL-FUJISETSU 2 GTX

Gel-Fujisetsu 2 er en pigget løpesko for glatte veier. Skoen er perfekt til lange rolige løpeturer, men gir også godt nok grep for harde intervalløkter. GORE-TEX® holder føttene tørre i snøslaps og regn. En fulldempet sålekonstruksjon med Gel i forfot og hel og Solyte mellomsåle gir effektiv demping, også på de strekningene med islagt asfalt. Pigger i Tungsten er veldig slitesterke og gir “spikerfeste”.
Modell: Dame/Herre

Gel_piggsko

SALOMON SHELTER SPIKES CS WP

Shelter Spikes er en vanntett tursko med pigget såle. Ni pigger gir sikkert grep på glatte veier og fortau, mens vanntett Climashield membran holder føttene tørre i slaps og snø.
Modell: Dame/Herre

Shelter_Spikes_herre