Effektiv rammebeskyttelse - Sport 1

Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Effektiv rammebeskyttelse

Effektiv rammebeskyttelse

Har du en kostbar karbonsykkel? Eller en klassisk stålramme med lekker lakkering? Med Effetto Mariposa Shelter kan du enkelt beskytte rammen mot slag og skarpe gjenstander.

Karbonrammer tåler mye mer enn det folk flest tror. Allikevel er materialet utsatt for harde slag med skarpe gjenstander, f.eks stein som slynges opp av framhjulet. Det er derfor en god ide å beskytte utsatte deler av rammen.

Flerlags komposittmateriale

Effetto Mariposa Shelter består av et flerlags komposittmateriale med hele 50 lag 50×20 mikron med støtdempende effekt og et 200 mikron skrapesikkert lag. Total tykkelse er 1,2 mm, og materialet er helt transparent med lim på den ene siden. Ved å lime Shelter på f.eks underrøret på en sykkelramme av karbon, øker slagstyrken til karbonlaminatet drastisk. Obs! Dette er ikke klar tape med et nytt navn, det er et avansert og effektivt støtabsorberende og skrapebeskyttende materiale!

Effektiv

Shelter beskytter mot støt og slag ved å spre energien innen egen struktur. Materialet tåler skraping og vaskemidler, holder seg fargeløst transparent og limer seg effektivt fast til underlaget men kan allikevel fjernes uten at lakken skades.

Ikke bare for karbon og sykler

Effetto Mariposa Shelter kan brukes på alle typer overflater som du vil beskytte ekstra godt. Enten det handler om lakkeringen på en lekker stålramme, på utsatte deler av bilen eller motorsykkelen, på kajakken eller liknende, så kan et lag Shelter gjøre underverker. Finnes som Shelter Pack sett med to stk 54x500 mm og Shelter Kit sett med ferdigkuttede biter for f.eks underrør, kjedestag og kontaktpunkter mellom wirestrømpe og ramme.

Effetto Mariposa Shelter Kit
Veil pris fra 249,- kr

Vi har flere løsninger fra Effetto Mariposa, kontakt din lokale Sport 1 butikk.

Enkel påføring


For teknisk interesserte