Effetto Mariposa - Sport 1

Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Effetto Mariposa for deg som liker sykler som funker!

Effetto Mariposa

Effetto Mariposa er en interessant tilbehørsleverandør fra sykkelsportens hjemland, Italia. Produktutvalget spenner fra komplette sett for ombygging til slangeløse dekk til festemiddel for karbonkomponenter og mye mer.

Er du lei av klissete felglim og pariserdekk? Sliter du med hyppige punkteringer? Eller en setepinne som ikke siger nedover i løpet av en lang sykkeltur? Eller kanskje du vil ta litt ekstra godt vare på den fine karbonramma til landeveissykkelen?

Carogna Road – festeteip for Pariserdekk

De siste 10-15 årene har mange syklister gått fra de limte Pariserdekkene til kanttråddekk med slange. Noe av årsaken var det klissete limet som måtte påføres felg og dekk før man føyer dem sammen. Med Carogna Road legger du bare en stripe med teip rundt felgen, og fester så dekket i den. Enkelt, raskt og renslig!

Ta vare på karbonramma

Karbon er i ferd med å bli det dominerende rammematerialet, og da spesielt innen Landevei og XC. Dagens karbonrammer er utrolig sterke i forhold til vekten, men er allikevel litt utsatt for steinsprut. Effetto Mariposa har utviklet et spesielt beskyttelsesmateriale som festes omtrent som teip på rammens utsatte steder. Finnes i mange str og typer, klikk her for å lese mer.

Effetto Mariposa kjøper du i Sport 1 butikkene!

Anbefalte produkt

Effetto Mariposa Espresso Inflate og Repair

Effetto Mariposa Espresso Inflate og Repair
Repsett for slangeløse hjul. Innholder CO2 og latexløsning.
Bare et utvalg av våre produkter er presentert på sport1.no - Finn priser i en av våre butikker