Offroad Valdres - Sport 1

Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Team Sport 1 testet formen i Offroad Valdres

Offroad Valdres

For å få en god gjennomkjøring og ikke minst en grundig utstyrstest før Offroad Finnmark 300, valgte Sindre og Flemming i Team Sport 1 å sykle det 159 km lange Offroad Valdres.

Her er noen av erfaringene de gjorde seg:

Syklene

- Syklene er testet og fungerte tipp-topp, de trenger kun et kjedebytte etter Offroad Valdres. Vi er glade for at vi valgte fulldempere! De er mye mer komfortable når det humper som verst og man sparer mye krefter ved at man kan sitte og trå mesteparten av tiden! Dekkvalget blir tatt nærmere starten i Finnmark, når vi vet om det blir vått eller tørt.

Effektive stopp er viktig

- Vi kjører uten support og er avhengige av å være effektive på de innlagte stoppene. Utenom den en time lange pausen (middag), blir de kjappe fem minutter lange pausene kun til spyling av sykkelen, smøring av kjede og tannhjul pluss påfyll av mat og drikke.

GPS spor

- Det var godt vi fikk øvd på å navigere etter GPS spor, nervene roer seg etter hvert som en ser at en navigerer riktig! Team Sport 1 bruker Garmin Edge 1000.  

Mat og drikke

- Squeezy energidrikk og – gel fungerer bra. Her er smaken utrolig viktig, matlysten blir totalt fraværende etter så mange timer på sykkelsetet!

Klikk her for å lese mer om Giant AnthemX.

Treningen mot Offroad Finnmark 300.

Klikk her for å lese mer om Team Sport 1.

Logg deg på Facebook og se filmen fra løpet.

Løypa