Vee Tire - Sport 1

Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Sport 1 importerer sykkeldekk fra Vee Tire Co

Vee Tire

Dekkprodusenten Vee Tire er i rask vekst. Sport 1 er norsk importør og vi fører et stadig større utvalg.

Fatbikedekket V8 var første tegn på at noe stort var på gang – i dag, to år senere – lager den thailandske dekkprodusenten Vee Tire et bredt utvalg av fatbikedekk fra 4" til hele 5,05" bredde. Både rene vinterdekk med og uten pigg samt allrounddekk for helårsbruk. Vi lagerfører for tiden V8, Snowshoe XL, Snowshoe 2XL og Bulldozer.

Vee Tire Co_fat

Tidlig med +dekk

+dekk (2,8-3,2" bredde) er det store for kommende sesong. Flere av de ledende sykkelprodusentene, som for eksempel Scott, lanserer nå sykkelmodeller med feite 27,5" dekk. Vee Tire reagerte kjapt på denne trenden. De har allerede flere dekk i +størrelser, blant annet det allsidige Trax-Fatty som lagerføres både i 27,5x3,25" og 29x3" (sistnevnte passer Surly Krampus).

Fatrace_710

Enduro, stisykling, sykkelkross…

Kargo Pro MTB Team, det første sørafrikanske UCI-laget, har hatt stor suksess med terrengsykkeldekkene fra Vee Tire. Laget vant blant annet tre av de fire beste plassene under åpningen av den sørafrikanske terrengcupen 2015, og fler av lagets ryttere trener hardt mot OL i Rio 2016.

Mike Montgomery 710

Ved siden av ulike dekk for XC- og maratonkonkurranser, lager Vee Tire også dekk for grove stisykler, for sykkelkross, BMX og landvei. Vi fører ikke alle modellene enda, men utvalget vokser kraftig våren 2016.

Klikk her for å lese katalogen til Vee Tire.  

Mike_dirt 710