Spennende GPS-klokke fra Suunto - Sport 1

Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Traverse, ny GPS-klokke fra Suunto

Spennende GPS-klokke fra Suunto

Traverse er en avansert GPS-klokke for ivrige friluftsmennesker som ferdes i naturen - enten det er til fots, på ski eller brett, på sykkel eller i kano og kajakk!

En god GPS-klokke er et viktig verktøy for sikker navigering i naturen. Ved siden av å hjelpe deg og finne fram, gir den sikkerhet med lagrede veimerker i tilfelle du må følge dine egne spor tilbake. Klokken beregner også vær og vind.

Avanserte funksjoner

Klokken byr på avansert høydemåling via FusedAlti™, måling av antall høydemeter per time og totalt antall høydemeter. Alle disse dataene blir innhentet ved hjelp av barometrisk trykk og satellitter. Klokken har også et kraftigere bakgrunnslys som gjør at du finner utstyret i teltet uten å måtte bruke hodelykten. GPS-antennen er integrert rundt klokkehuset, noe som gjør at klokken passer godt på håndleddet.

Track-back tilbakesporing

I forbindelse med navigasjonen har klokken en funksjon som heter Track-back. Den gjør at du kan følge samme vei tilbake som du kom fra. Dette er en viktig funksjon dersom du skulle bli overrasket av dårlig vær. I tillegg vil klokken varsle om lavtrykk og dårlig vær ved en såkalt «storm alarm», dette signalet sendes til brukeren av klokken ved hjelp av vibrasjoner.

Planlegg ruter

I kombinasjon med Suunto Movescount App (Best i test TV2 Hjelper deg i september 2015) kan du planlegge og lage ruter som igjen kan overføres til klokken. Movescount App for iOS og Android gjør dessuten at du kan holde deg oppdatert på innkommende samtaler og SMS på telefonen. Sammen med Movescount App kan man også justere klokkens innstillinger samt logge alle opplevelser og turer på et sted.

Allsidig og presis navigering som kan oppgraderes

Traverse er laget for å støtte tradisjonelle GPS satellitter. Senere blir det også mulig å laste ned programvare som støtter GLONASS satellittnavigasjonssystemer. Dette gir full mobilitet mellom de ulike satellittsystemene, noe som resulteter i at dekningen er godt ivaretatt.

Suunto Traverse:

- Navigasjon
- Track-back (følg samme rute hjem)
- Storm alarm
- Integrert bakgrunnslys som også fungerer som liten lykt
- 100 timers batteritid med aktiv GPS/GLONASS
- Klokkehus av kompositt og rustfritt stål. Reim av 24 mm bred gummi
- Veier 80 gram
- Grå, sort, hvit og Amber (oransje) farge
- Pris kr. 3600,-

Suunto Traverse kjøper du i Sport 1 butikkene, sjekk med din lokale butikk.