Suunto Ambit3 Vertical - Sport 1

Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Ambit3 Vertical, ny GPS-klokke fra Suunto

Suunto Ambit3 Vertical

Suunto introduserer ett nytt medlem i Ambit3 familien –Suunto Ambit3 Vertical. En multisport GPS klokke med registrering av høyde.

Ambit3 Vertical kombinerer en lettvektskonstruksjon med innebygde funksjoner for lufttrykkmåling, høydeprofiler, vibrasjonsalarm og allsidige multisportfunksjoner.

Klokken passer for løping, sykling, og svømming med opp til 100 timers batteritid. Som med alle Ambit3 GPS klokker, registrerer Ambit3 Vertical hastighet og avstand, i tillegg til effekt og restitusjon når den brukes sammen med Suunto Smart Sensor pulsbelte. 

Enkel måte å planlegge din trening og registrere høydemeter.

Du kan følge høydeprofilen på din rute direkte fra klokken med høydemeter tilbakelagt og gjenstående stigning i sanntid. Du får en oppsummering av antall høydemetere som har blitt tilbakelagt med totalverdier for 7 dager, 30 dager og ett år.

Utviklet for å prestere

Ambit3 Verticals nye GPS antennekontruksjon gir en strømlinjeformet design og behagelig passform på armen. Kompositt huset er lett og den rustfrie stålringen beskytter glasset. Ambit3 Vertical er vanntett til 100 m (300ft) utviklet og testet og produsert i Finland. Velg din favoritt farge blandt fire sporty alternativ: blå, lime, hvit og svart. 

Besøk www.suunto.com/ambit3vertical for mer infomasjon.

Suunto Ambit3 Vertical kjøper du i Sport 1 butikkene, sjekk med din lokale butikk.

Pris: 4499;

Suunto Ambit3 Vertical