Hopp til hovedinnhold

Sport 1 Frøya

Sport 1 Frøya ble startet i 1998, da under navnet Triola AS. Eiere er Trine Lise og Olaf Reppe.
 
Siden starten i 1998 har butikken hatt stor utvikling. De store varegruppene hos oss er sportsklær, sport og fritidssko og ytterklær. Frøyas største utvalg på fiskeutstyr, samt regionens største på sykkel og sykkeltilbehør. Vi tar også imot reparasjoner av sykler i vår verkstedkrok. Vi har ellers det meste av rekvisita tilhørende sport og fritid, savner du noe kan vi skaffe det meste!
 
Sport 1 Frøya ble kåret til Årets butikk på Frøya i 2013. Dette er en pris som henger veldig høyt, og som viser at publikum setter pris på sportsbutikken sin. Vi har satset mye på sykkel, ikke minst etter Tour de Frøya, og vi har i dag øyregionens største utvalg av sykkel og sykkelutstyr. Og siden vi er en region med fantastiske muligheter for sportsfiske, har vi også satset mye på dette. Vi har nå Frøyas største utvalg av fiskeutstyr

Vi har satset mye på sykkel, ikke minst etter Tour de Frøya, og vi har i dag øyregionens største utvalg av sykkel og sykkelutstyr.


Og siden vi er en region med fantastiske muligheter for spoprtsfiske, har vi også satset mye på dette. Vi har nå Frøyas største utvalg av fiskeutstyr.

Kontakt oss