Hopp til innhold
Søk
Missing alt

BERGANS

Bergans har levert kvalitetsutstyr siden 1908 og står for innovasjon, robusthet og bærekraft. Se vårt enorme utvalg!

Bergans of Norway har blitt drevet av dedikerte og lidenskapelige friluftsfolk i over 100 år. Det hele startet med sykkelfabrikanten Ole F. Bergan, en ivrig jeger og friluftsman som blant annet introduserte og patenterte ryggsekken slik vi kjenner den i dag. Siden starten i 1908 har Bergans i over ett århundre spilt en avgjørende rolle i norsk friluftsliv .

I dag er Bergans of Norway en ledende aktør innen utvikling av funksjonelt turutstyr og teknisk bekledning. I tett samarbeid med deres testteam av profesjonelle polfarere og eventyrere utvikles utstyr utelukkende av høy kvalitet.

Missing alt

TURKLÆR MED SERVICEAVTALE

BRA FOR DEG - BRA FOR PRODUKTET- BRA FOR NATUREN

Noe av det mest effektfulle vi kan gjøre for å handle mer bærekraftig, er å gå for varer som varer! Vi vil bidra til at turklærne du kjøper varer lengst mulig. Derfor gjør vi det nå enklere for deg å forlenge levetiden til produktene dine. Med vår nye serviceavtale får du tre servicer inkludert i prisen når du kjøper Rabot-plagg. Avtalen gjelder i fem år fra kjøpsdato.

Godt vedlikehold vil forlenge levetiden på plagget ditt, samtidig vil det se bedre ut og bevare sine tekniske egenskaper lengre.

Missing alt