Hopp til innhold
Søk
Missing alt

HOKA

Sport 1 er Norges største leverandør av Hoka. Hos oss finner du et stort utvalg sko til hverdags, trening, konkurranse og tur! Stikk innom din lokale Sport 1- butikk og se det store utvalget!

FINN DIN FAVORITT FRA HOKA

Ute etter sko som kombinerer lav vekt og høy komfort? Da er HOKA midt i blinken! Her kan du bli bedre kjent med våre ulike modeller.

Skoene til HOKA kjennetegnes av tre elementer. Den tykke marshmallow-sålen gir holdbar demping og maks komfort. Den gyngestolformede Meta Rocker-mellomsålen gir en rullende bevegelse fra landing til fraspark og driver deg fremover. Det siste kjennetegnet er fotsengen som gir en stabil og trygg landing.

Perfekt for deg som står og går mye

Den gode dempingen gir ekstra beskyttelse, så skoene kan fint også brukes av tyngre løpere. De har lav dropp, det vil si at forskjellen mellom såletykkelsen i hælen og forfoten er liten, slik at det blir lettere å lande under kroppens tyngdepunkt. Dermed egner de seg godt til løpere som ønsker å lande lenger frem på foten, samtidig som de gir beskyttelsen du trenger dersom du lander med hælen først. Har du belastningsskader eller står og går mye i løpet av arbeidsdagen, kan den gode støtdempingen du får med HOKA bidra til å gi deg en bedre hverdag.

Hos Sport 1 butikkene kan du velge blant flere ulike modeller – også vide varianter som passer godt til deg som har litt brede føtter.

Missing alt

HOKA Clifton 9

Det beste med Clifton er kombinasjonen av lav vekt og god demping, uten at den blir for myk. Nettopp dette har gjort Clifton til en bestselgende løpesko. Med stilrent design og pustende mesh-overdel i tillegg til høy komfort, er den dessuten et ypperlig valg til hverdags – midt i blinken for deg som står og går mye! Mellomsåle med EVA og yttersåle med strategisk plassert slitegummi, slik at vekten holdes nede. Finnes også i Wide-versjon dersom du trenger en bredere passform for mer plass til føttene.

Passer til: Løpeturer på asfalt og mølle i variert fart. Gåturer og hverdagsbruk.

Missing alt

Hoka Challenger ATR 7 / Challenger 7 GTX

Dette er den optimale allrounderen! Challenger fungerer til løping og gåturer på flere typer underlag. Perfekt for deg som er innom asfalt, grus og sti på den faste runden din. Pustende mesh-overdel i to lag gir både støtte og holdbarhet. Fås også med Gore-Tex-overdel som holder deg tørr på beina hele turen. Den forsterkede tåboksen gjør at føttene er bedre beksyttet mot skarpe steiner og røtter, og yttersålen har 4 mm knotter og gir godt feste på sleipt underlag.

Passer til: Løpe- og gåturer i terrenget, grus og sti

HOKA Kaha II GTX

Det beste med fjellstøvelen Kaha II GTX er at den er superlett, vanntett og gir behagelig støtdemping slik at du får en komfortabel turopplevelse. Overdelen er laget i semsket skinn for god slitestyrke og Gore-Tex som holder deg tørr på beina. Yttersålen har Vibram Megagrip og 5 mm knotter som sørger for godt feste på flere typer underlag. Mellomsåle med EVA nærmest fotbladet gir myk og god demping. Kaha har en noe bredere lest der forfoten får god plass. Dermed får tærne mulighet til å spre seg når du setter ned foten. Det sørger for god stabilitet og kontakt med underlaget.

Passer til: Turer i variert terreng; i skogen og på fjellet.