Hopp til hovedinnhold

Entusiastbutikken Sykkeldelisk etablerte seg på Rådhusplassen allerede i 1991, da en terrengsykkelbølge skylte over landet. Butikken spesialiserte seg på sykler i øvre prisklasse og tok inn flere internasjonalt kjente merker.

Holdbarhet, kvalitet og design

Ideen til Gekko kom av et ønske om å lage sykler tilpasset markedet i Oslo-området, med stor vekt på holdbarhet, kvalitet og design. Den første sykkelen, Gekko Oslo, så dagens lys i 1991. Med ramme og gaffel i stål og full pakke med Shimanoutstyr, var den på mange måter den originale Gekko. Siden den gang er merket blitt et av hovedstadens lettest gjenkjennelige sykkelmerker.

Tidlig ute med karbon

Gekko har vært tidlig ute med blant annet sykkelcross, damespesifikk geometri, ryddig design og begrensede utgaver av enkelte modeller, som for eksempel den gullfargede Garrulus. I 2007 lanserte vi også Gekko Flight, karbonsykkelen til en pris som ingen kunne si nei til.

Alltid Shimano

Syklene har hele tiden bygget på de samme prinsippene. Vi strekker oss langt for å levere sykler med Shimano fra ende til annen, siden dette gir mer samstemte og holdbare sykler. Det er mulig vi kunne spart penger ved å fire på kravene, men da ville det ikke vært en Gekko!

Syklene har gjennom årene hatt tusener av fornøyde eiere, og på verkstedet vårt får vi fortsatt inn 15 år gamle Gekkosykler i forbausende god stand. Årsaken er ganske enkel: Shimano fra topp til tå, solide rammer og dedikerte eiere.

 

Tekst: Joachim De Fine, Anton Sykkeldelisk