Gode og funksjonelle sykler designet for norske forhold

XEED er Sport 1-butikkenes eget sykkelmerke. Fra starten i 2008 har syklene blitt designet og utviklet for å kunne tilby våre kunder gode og funksjonelle sykler til svært konkurransedyktige priser.  XEED består av barne- og ungdomssykler, terrengsykler, hybrider, klassiske bysykler og elsykler i de fleste prisklasser. Felles for alle er at de er utviklet med stor kjærlighet for tohjulinger!

Se alt fra XEED

Utforsk XEEDS sykkelunivers

Lavere vekt - mer moro!

Våre sykkeleksperter har utviklet XEED XC JR R-serien med ramme og komponenter som har 20-30% lavere vekt enn vanlige barnesykler. De har også en litt mer framoverlent sittestilling som lar barnet bruke mer av kraften i tråkket for enkelt å komme i gang. Resultatet er sykler som er enklere å manøvrere, lettere og trå og som gir større mestringsfølelse! 

Lidenskap for sykling

Teamet som utvikler XEED er lidenskapelig opptatt av sykler, og jobber hardt for å kunne tilby høyest mulig kvalitet til gode priser. Syklene spesifiseres av en av Norges mest erfarne sykkelbyggere, deretter blir de kjørt gjennom en rekke bestemte tester lokalt i Norge. Når kvaliteten er godkjent, blir de satt i produksjon. Vi godtar ikke uten videre det som er ”opplest og vedtatt”, men setter opp syklene som vi mener de skal være ut fra bruksområde. 

Se vårt utvalg av hjelmer