Hopp til innhold
Søk
Missing alt

Sport 1 Revetal

Åpningstider

Mandag: 09:00 - 20:00
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 09:00 - 18:00
Søndag: Stengt

Kontakt oss

Telefon: 33 06 26 00

Finn oss

Torggata3
Revetal

DITT KLUBBHUS AS

Butikken Sport 1 Revetal ligger 15 km inn i landet fra Tønsberg, Horten og Holmestrand. Butikken ligger langs Bispeveien, riksvei 35, en vei som syklister kjenner fra utallige NM ritt. En veldig sentral vei som hyttefolket bruker til og fra fjellet og sjøen. Revetal er et av Norges mest hurtig voksende tettsted og sterkt økende næringsliv det siste 10-året. Her finner man Burger King, Norges beste MENY butikk, Norges beste COMFORT, Vestfolds største POWER og over 30 butikker i kjøpesenteret RE-TORVET, inkl Norges største Sport1 butikk på 1500m2.

VI HAR ALT DU ØNSKER I BUTIKK – og resten på Sport1.no – klikk/hent

Vi er en fullsortiments sportsbutikk for alle. Vi har også en spesiell satsning inn mot bedrifter, skoler og klubber – bl.a. innen håndball, fotball, ski og sykkel. Vi har en av Norges største og meste komplette klubbprofil, med kolleksjonen for våre mange samarbeidspartnere lagerført i store kvantum. Vi har eget verksted med solid kompetanse innen ski og sykkel, og eget trykkeri for drakter, trenings- og profiltøy. Samlet er vi 25 ansatte som jobber hardt for at Sport 1 Revetal skal bli alle kunders naturlige valg for kjøp av sportsutstyr, for turister, bedrifter og klubber over hele Østlandet.

VI KAN SPORT – ET FAG Å VÆRE STOLT AV – EKTE SPORT

Butikken har fokus på ekspertise og service, og har sterkt fokus på fagkompetanse innen alle varegrupper med personlig hjelp og mer salg, slik at du som kunde får oppfylt ønsket om en komplett leveranse. Vi har også en unik sko avdeling, veldig stort utvalg av tekstiler til friluftsliv og trening, til store og små. Vi ønsker velkommen til en moderne sportsbutikk i rolige landlige omgivelser.

VELKOMMEN TIL OSS

Vi har som visjon å være bransjens forbilde. Vi jobber tett med våre søsterbedrifter Ditt Grafisk As og Ditt Kontor As, som har samme verdier: Vi går i takt – Vi er engasjerte – Vi viser mot. Mer om vår Sport 1 butikk finner du på: www.dittklubbhus.no