Hopp til innhold
Søk

HOKA

Hoka! Sport 1 er Norges største forhandler av Hoka. Alle våre butikker har et rikt utvalg produkter til asfalt, terreng og fjell. Finn din favoritt hos oss!

Missing alt

FINN DIN FAVORITT FRA HOKA

Ute etter sko som kombinerer lav vekt og høy komfort? Da er HOKA midt i blinken! Her kan du bli bedre kjent med våre ulike modeller.

Skoene til HOKA kjennetegnes av tre elementer. Den tykke marshmallow-sålen gir holdbar demping og maks komfort. Den gyngestolformede Meta Rocker-mellomsålen gir en rullende bevegelse fra landing til fraspark og driver deg fremover. Det siste kjennetegnet er fotsengen som gir en stabil og trygg landing.

Perfekt for deg som står og går mye

Den gode dempingen gir ekstra beskyttelse, så skoene kan fint også brukes av tyngre løpere. De har lav dropp, det vil si at forskjellen mellom såletykkelsen i hælen og forfoten er liten, slik at det blir lettere å lande under kroppens tyngdepunkt. Dermed egner de seg godt til løpere som ønsker å lande lenger frem på foten, samtidig som de gir beskyttelsen du trenger dersom du lander med hælen først. Har du belastningsskader eller står og går mye i løpet av arbeidsdagen, kan den gode støtdempingen du får med HOKA bidra til å gi deg en bedre hverdag.

Hos Sport 1 butikkene kan du velge blant flere ulike modeller – også vide varianter som passer godt til deg som har litt brede føtter.