Bli kjent med HOKA ONE ONE

Den franske løpeskoprodusenten HOKA ONE ONE har lært oss å tenke løpesko og fjellstøvler på en helt ny måte. 

Historien bak HOKA er fascinerende. Ultraløperne Jean-Luc Diard og Nicolas Mermoud testet det meste av aktuelle terrengsko uten å finne drømmeskoen. De var ikke fornøyde med dempingen og komforten som skoene ga på hardt og steinete underlag. Dermed startet de utviklingen av en sko som lot dem løpe lengre med mindre belastning på føttene – uansett hvilket underlag man løp på.

Maksimalisme

Nå leder fabrikken an i utviklingen av maksimalistiske løpesko i alle vektklasser. Med den ekstra beskyttelsen og effektive dempingen som den tykke sålen gir, kan de aller fleste typer løpere nå lange ut oftere og lenger med mindre belastning. For personer med belastningsskader og for tyngre løpere kan HOKA gi en helt ny hverdag, uansett om man står, går eller løper.

Meta Rocker og lav dropp på skoene fra HOKA

Meta Rocker er den ”rullende” fasongen på sålekonstruksjonen til HOKA. Den gir en mindre belastende stegavvikling fra du lander på hæl eller forfot og sparker fra (Rolling Motion). Kombinasjonen av lave dropp, ekstrem demping og Rocker gjør at skoene egner seg både for deg som lander på hælen og for deg som løper på forfot.

HOKA ONE ONE Clifton 5

Bestselgeren kommer nå med oppdateringer! Hoka Clifton 5 er en fantastisk lettvektssko med svært god demping. Dette er en svært allsidig modell som egner seg like godt til intervaller som til raske langturer. Skoen har HOKAs berømte geometri som nå er oppgradert for å gi støtdemping og beskyttelse som varer lenger.

Vekt: Dame 281 gram, herre 281 gram

400x400_w_clifton5.jpg 400x400_m_clifton5.jpg
Les mer om HOKA ONE ONE Clifton 5 dame Les mer om HOKA ONE ONE Clifton 5 herre

 

HOKA ONE ONE Challenger ATR 5

Den beste allroundskoen fra Hoka! Challenger ATR 5 er en ny versjon av bestselgeren Challenger ATR 4 og har en forbedret teknisk overdel med bedre passform og pusteegenskaper. Yttersålen er oppgradert med ekstra gummi som gir bedre holdbarhet og grep på underlaget. Den tykke sålen og enorme dempingen gir stor beskyttelse for alle typer løpere. Skoen passer til alt fra asfalt-, grus- og stiløping til de lengste terrengløpene. Dette er en av de mest allsidige skoene og en favoritt blant teamløpere. 

Vekt: Dame 218 gram, herre 254 gram 

400x400_w_ATR5.jpg 400x400_m_ATR5.jpg
Les mer om HOKA ONE ONE Challenger ATR 5 dame Les mer om HOKA ONE ONE Challenger ATR 5 herre

 

HOKA ONE ONE Bondi 6

HOKA Bondi 6 er en maxdempet løpesko med klassisk HOKA komfort og beskyttelse. Den er spesielt godt egnet for lange løp og tyngre løpere. Skoen har en sømløs airmesh konstruksjon i overdelen, noe som gjør at du får maks lufting og støtte. Bondi 6 er skoen som er mest dempet for asfalt og grus, og den har gode terrengegenskaper. 

400x400_w_bondi6.jpg 400x400_m_bondi6.jpg
Les mer om HOKE ONE ONE Bondi 6 dame Les mer om HOKA ONE ONE Bondi 6 herre

 

HOKA ONE ONE Speedgoat 3

Hokas mest solgte terrengsko! Speedgoat 3 er en lett terrengsko godt egnet for teknisk terreng – favoritten til HOKAs Trail Running Team og utviklet med inspirasjon fra ultraløperen Karl Meltzer. Skoen har en helt ny konstruksjon med forbedret passform på foten. Vibram Megagrip såle sørger for ekstra godt grep på tørre og våte flater. Skoen har meget god støtdemping og beskyttelse, i likhet med alle HOKA står du trygt og stabilt «nede i sålen» og har god sidestøtte for hælen. Speedgoat 3 er en rask terrengsko for tøffe forhold.

400x400_w_speedgoat3.jpg 400x400_m_speedgoat3.jpg
Les mer om HOKA ONE ONE Speedgoat 3 dame Les mer om HOKA ONE ONE Speedgoat 3 herre

Ikke bare løpesko fra merkevaren HOKA

Det er ikke bare løpere som har fått sans for HOKAs komfortable sko – mange fjellvandrere har fått en ny verden i fjellet med den lette og ekstremt komfortable Sky Toa fjellstøvelen. Er planen en rask lettvektstur fra hytte til hytte over Hardangervidda? Eller frister det kanskje å teste et langløp med fjellstøvler? Det kan du nemlig i disse støvlene. Støvelen har samme støtdemping, høye komfort og gode stegavvikling som vi kjenner fra løpeskoene, men nå er dette bygget inn i en superlett, vanntett og godt pustende fjellstøvel.

HOKA ONE ONE Sky Toa

Nyhet fra Hoka! Hoka Sky Toa er en superlett fjellstøvel med maks komfort. Skoen har Vibram Megagip yttersåle som gir et svært godt grep. Skoen er vanntett og allsidig i bruk. Kombinasjonen lav vekt og god passform gjør at dette er en favoritt blant fjellstøvler. 

 400x400_w_sky.jpg  400x400_m_sky.jpg
Les mer om HOKA ONE ONE Sky Toa dame Les mer om HOKA ONE ONE Sky Toa herre

 Se alle våre HOKA-modeller på merkevaresiden til HOKA her