Hopp til hovedinnhold

Historien bak HOKA er fascinerende. Ultraløperne Jean-Luc Diard og Nicolas Mermoud testet det meste av aktuelle terrengsko uten å finne drømmeskoen. De var ikke fornøyde med dempingen og komforten som skoene ga på hardt og steinete underlag. Dermed startet de utviklingen av en sko som lot dem løpe lengre med mindre belastning på føttene – uansett hvilket underlag man løp på.

Maksimalisme

Nå leder fabrikken an i utviklingen av maksimalistiske løpesko i alle vektklasser. Med den ekstra beskyttelsen og effektive dempingen som den tykke sålen gir, kan de aller fleste typer løpere nå lange ut oftere og lenger med mindre belastning. For personer med belastningsskader og for tyngre løpere kan HOKA gi en helt ny hverdag, uansett om man står, går eller løper.

Meta Rocker og lav dropp på skoene fra HOKA

Meta Rocker er den ”rullende” fasongen på sålekonstruksjonen til HOKA. Den gir en mindre belastende stegavvikling fra du lander på hæl eller forfot og sparker fra (Rolling Motion). Kombinasjonen lav dropp, god demping og Rocker-fasong gjør at skoene egner seg både for deg som lander på hælen og for deg som løper på forfot.

HOKA ONE ONE Clifton 6

Clifton 6 er for mange definisjonen på det Hoka står for. Vår mest solgte Hoka modell har nå fått justering i overdelen samtidig som det er blitt utviklet en mykere mellomsåle i den nye versjonen. Med bred sålebase og Meta-Rocker-teknologi er skoen svært myk og behagelig uten at det går på for mye løpsfølelse og stabilitet. Skoen passer utmerket for tyngre løpere og de som behøver ekstra støtdemping.

Vekt: Dame 209 gram, herre 255 gram

clifton-6-400x400.jpg clifton-6M-400x400.jpg
Les mer om HOKA ONE ONE Clifton 6 dame Les mer om HOKA ONE ONE Clifton 5 herre

 

HOKA ONE ONE Challenger ATR 5 Gore-Tex

Den beste allroundskoen fra Hoka har i år blitt enda bedre! Challenger ATR 5 kommer nå med Gore-Tex og kan dermest brukes under alle mulige forhold. Skoen har 4mm knaster for å gi grep i ulendt terreng uten at det går utover egenskapene på grus og asfalt. Med en slitesterk yttersåle og knaster plassert på en strategisk måte blir dette en fantastisk sko for alle underlag.

Den uslåelige komforten fra andre Hoka-modeller er videreført i sålen som nå består av både EVA og CMEVA. Overdelen er laget i to-lags mesh for letthet og høy slitestyrke. Tåboksen er ekstra beskyttet. 

Vekt: Dame 234 gram, herre 288 gram 

challengerWgtx400x400.jpg challengerMgtx400x400.jpg
Les mer om HOKA ONE ONE Challenger ATR 5 GTX dame Les mer om HOKA ONE ONE Challenger ATR 5 GTX herre

 

HOKA ONE ONE Bondi 6

HOKA Bondi 6 er en maxdempet løpesko med klassisk HOKA komfort og beskyttelse. Den er spesielt godt egnet for lange løp og tyngre løpere. Skoen har en sømløs airmesh konstruksjon i overdelen, noe som gjør at du får maks lufting og støtte. Bondi 6 er skoen som er mest dempet for asfalt og grus, og den har gode terrengegenskaper. Skoen passer utmerket til løp, fritid eller jobb. 

Bondi 6 er en fantastisk sko for mengdetrening. Den skånskomme dempingen kommer fra EVA-sålen og gjør at du kan trene mil etter mil på harde underlag. Bondi 6 er en sko vi kan gå god for til de aller fleste med behov for maksimal støtdemping.

Vekt: Dame 248 gram, herre 304 gram 

bondi6W400x400.jpg bondi6M400x400.jpg
Les mer om HOKE ONE ONE Bondi 6 dame Les mer om HOKA ONE ONE Bondi 6 herre

 

HOKA ONE ONE Carbon X

Carbon X er den seneste innovasjonen fra Hoka og inneholder en karbonplate i mellomsålen. Platen gjør skoen stiv og langt mer responsiv enn en normal løpesko. Sammen en stødig sålebase har modellen god stabilitet og den er blant markedets aller raskeste løpesko. Overdel i lettvektsmesh gir god komfort samtidig som det sparer vekt. Carbon X kan benyttes med fordel både til treningsturer og halvmaraton og opp. Skoen passer utmerket til tredemølle og asfalt. 

Carbon X er en svært rask sko, samtidig passer den til alle typer løpere. Mosjonisten kan gjerne benytte skoen til kortere turer eller intervaller mens eliteløperen liker å benytte den til trening og lengre løpeturer. 

Vi anbefaler at du går en halv opp i størrelse på denne skoen kontra det du bruker i andre Hoka-modeller.

 

Vekt: Herre 241gram 

carbonxM400x400.jpg
Les mer om HOKA ONE ONE Carbon X herre

 

Ikke bare løpesko fra merkevaren HOKA

Det er ikke bare løpere som har fått sans for HOKAs komfortable sko – mange fjellvandrere har fått en ny verden i fjellet med den lette og ekstremt komfortable Sky Toa fjellstøvelen. Er planen en rask lettvektstur fra hytte til hytte over Hardangervidda? Eller frister det kanskje å teste et langløp med fjellstøvler? Det kan du nemlig i disse støvlene. Støvelen har samme støtdemping, høye komfort og gode stegavvikling som vi kjenner fra løpeskoene, men nå er dette bygget inn i en superlett, vanntett og godt pustende fjellstøvel.

HOKA ONE ONE Sky Toa

Nyhet fra Hoka! Hoka Sky Toa er en superlett fjellstøvel med maks komfort. Skoen har Vibram Megagip yttersåle som gir et svært godt grep. Skoen er vanntett og allsidig i bruk. Kombinasjonen lav vekt og god passform gjør at dette er en favoritt blant fjellstøvler. 

 400x400_w_sky.jpg  400x400_m_sky.jpg
Les mer om HOKA ONE ONE Sky Toa dame Les mer om HOKA ONE ONE Sky Toa herre

 Se alle våre HOKA-modeller på merkevaresiden til HOKA her